Υλικά 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ. σ. ζάχαρη 2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα 2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου, ελαφρώς χτυπημένα 2 φλ. τσαγιού απλό γιαούρτι 1/4 φλ. τσαγιού νερό Προαιρετικά: Μπανάνες σε φέτες και χοντροκομμένα πεκάν Εκτέλεση Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα αυγά, το γιαούρτι και το νερό. Ρίξτε τα ξηρά υλικά στα υγρά και ανακατέψτε καλά. Αδειάστε το μείγμα κατά 1/4 του φλιτζανιού σε ένα τηγάνι που έχετε αλείψει με λίγο λάδι. Γυρίστε όταν σχηματιστούν φυσαλίδες στην κορυφή και μαγειρέψτε μέχρι η δεύτερη πλευρά να ροδίσει. Πασπαλίστε με τα προαιρετικά συστατικά αν επιθυμείτε.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.